4 Days 20 Hours 42 Minutes 23 Seconds

KDY:

 

27. 1. 2024

10:00–18:00


KDE:

 

OC Novo Plaza

Novodvorská 1800/136, 142 00, Praha 4

VSTUP:


zdarma


Program PokéTour
27. 1. 2024

 

10:00 začátek

celý den: výuka karetní hry Pokémon, soutěže, expert na falešné karty, prodej zboží, burza karet, dětský koutek, Psyduckův bolehlav, Pokémon kvíz, další deskové hry

12:00 Pokémon bingo

13:00 vyhlášení FB soutěže

14:00 Pokémon minihry

15:00 vyhlášení kvízu

16:00 Pokémon bingo

17:00 vyhlášení tomboly

18:00 konec

 

 



Objevujte svět Pokémonů!


Vyměňujte a nakupujte kartičky!

 

Na burze si můžete doplnit svoji sbírku nebo prodat karty, které máte víckrát. Někteří prodejci navíc nabízejí originální vlastnoručně vyrobené produkty s motivy Pokémonů.

1. Na akci je přísný zákaz prodeje, výměny a nákupu falešných karet! Účastníci, kteří pravidlo poruší, budou z akce vyloučeni. Pokud si nejste jistí pravostí karty, zeptejte se našeho experta.

 

2. Na akci je přísný zákaz prodeje a výměny továrně zabalených Pokémon produktů a jiného zboží pro všechny s výjimkou předem registrovaných prodejců a burzistů. Všichni prodejci mají předem domluvený stůl včetně sortimentu. Účastníci, kteří pravidlo poruší, budou z akce vyloučeni.


3. Dávejte si pozor na své album. Na akce chodí stovky lidí, a pokud své album necháte bez dohledu, může se ztratit. Neručíme za ztrátu osobních věcí.


4. Jako pořadatelé neručíme za výměny a prodeje, které učiní návštěvníci a účastníci burzy mezi sebou. Ale pokud vám někdo prodal falešnou kartu nebo nejednal férově, dejte nám vědět.

 

Důrazně doporučujeme, abyste si předem zjistili cenu svých karet na www.cardmarket.com. Na místě můžete tuto stránku použít při výměně s jinou osobou a ověřit si, zdali se výměna/nákup/prodej vyplatí. Na hodnotu karet se můžete zeptat i zkušených prodejců.


Stáhněte si průvodce vyměňováním a nakupováním Pokémon kartiček.


5. Vyhrazujeme si právo změnit doprovodný program.


Zahrajte si karetní hru Pokémon TCG!

 

Naučte se Pokémon TCG pod vedením trenéra a zahrajte si svůj první zápas. Balíčky pro vás už máme připravené.


Udělejte si radost!

 

Pořiďte si boostery z nejnovější edice, pořádné album, roztomilého plyšáka nebo nadupaný box. V prodejním stánku je vždy z čeho vybírat. 



Naučte se poznat falešnou kartu od pravé!

 

Náš expert vám vysvětlí, jak poznáte falešné karty i balíčky, a popovídá si s vámi o sbírání kartiček. Když si přinesete vlastní album, zkontroluje vám pravost vašich kartiček.


Vyhrajte ceny v tombole!

 

Vyvrcholením akce je vyhlášení tomboly. Rozdáváme balíčky, plyšáky, ale i dražší boxy, které stojí za to.

Vylosování cen v tombole probíhá v čase, který je uveden v programu. Můžete se ho zúčastnit osobně, ale pokud už během losování nebudete na akci přítomni, můžete stále vyhrát. Více se dozvíte v pravidlech:

 

1. V tombole losujeme zpravidla desítky cen, a proto se zejména ty menší losují poměrně rychle. Všechny ceny (kromě té hlavní) na vás počkají na stolku i po slosování. Nemusíte se proto ihned prodírat davem – pokud vaše číslo vylosujeme, můžete klidně vyčkat a pro cenu si přijít až po ukončení losování. 

 

2. Nevyzvednuté ceny i s výherními čísly po ukončení losování vyfotíme a fotografii do 48 hodin umístíme na facebookovou stránku události.

 

3. Pokud najdete své číslo mezi nevyzvednutými cenami, pošlete nám do zprávy na našem facebooku fotografii vašeho lístku a adresu, na kterou máme zaslat výhru. 

 

4. Upozorňujeme, že hlavní výhru v tombole je nutné převzít osobně v době losování. Pokud výherce nebude přítomen, budeme losovat další výherní čísla, dokud nenajdeme takové, jehož majitel si pro výhru přijde. 

 



Pochytejte do svého pokédexu 25 pokémonů!

 

Když budete mít štěstí a ulovíte jako první BINGO, můžete získat malou odměnu.

Bingo hrajeme během dne obvykle dvakrát, ale vždy záleží na programu dané akce. Pokud si s námi chcete zahrát, postupujte podle těchto kroků:


1. Zakupte si prázdný pokédex u stolku s tombolou, případně u jiného vyhrazeného stánku – kdokoliv z organizátorů vám rád poradí, kde pokédex můžete pořídit.


2. Informujte se o tom, která čísla se momentálně hrají. Zvykem je, že v prvním kole losujeme z čísel 1–80 a v druhém kole 81–151. Zvolte si libovolných 25 čísel z aktuálního rozpětí a zapište je do políček v pokédexu – v každém políčku musí být jiné číslo.

Každé číslo samozřejmě reprezentuje konkrétního pokémona, a tak můžete svá čísla vybírat i podle toho :)


3. V čase, kdy podle programu začíná bingo, se dostavte k pódiu, případně na jiné místo, které moderátor akce pro hru vybere. 


4. Moderátor binga bude postupně losovat jednotlivá čísla. Pokud se některé z vylosovaných čísel nachází i ve vašem pokédexu, zakroužkujte ho. (Kroužkování je lepší než přeškrtávání, vyhneme se tak případným sporům o čitelnost.)


5. Pokud se vám podaří zakroužkovat 5 vylosovaných čísel buď vodorovně v řádku, nebo svisle ve sloupci (ne křížem), zvolejte nahlas BINGO! Pokud vykřikne více hráčů ve stejném kole, rozhoduje, kdo byl první. Výherní pokédex si poté můžete nechat, ale už s ním nemůžete dále soutěžit. 


Bingo může vypadat například takhle:


Předveďte své znalosti!

 

Během dne můžete vyplnit kvíz, který prověří vaše znalosti o kartách, karetní hře, seriálu, pokémonech, GO a všem, co se pokémonů alespoň trochu týká. Ze správných odpovědí losujeme výherce.

1. Po uplynutí lhůty pro odevzdání vyplněných kvízů všechny odpovědi vyhodnotíme.


2. Do slosování o cenu postupují pouze kvízové lístky se správně vyplněným jménem, e-mailovou adresou soutěžícího a správnými odpověďmi. 


3. Pokud by došlo k situaci, že ani jeden soutěžící nezodpoví všechny odpovědi správně, postupují odevzdané lístky s nejvyšším počtem správně zodpovězených otázek.


4. V čas, který je uveden v programu, losujeme ze správných odpovědí jednoho výherce, který získá Pokémon produkt v minimální hodnotě 300 Kč.


5. Pokud výherce kvízu není při slosování přítomen, informujeme ho o výhře prostřednictvím e-mailu.

 



Hrajte si!

 

Pro děti máme vždy připraveno něco navíc – v dětském koutku na ně čekají omalovánky s oblíbenými pokémony, seriál Pokémon anebo třeba vyrábění pokébalu!


Za děti v dětském koutku nepřebíráme zodpovědnost.


Potkejte své oblíbené pokémony! 

 

Odneste si z akce fotku s Pikachu nebo Eevee. Nebo s oběma.


Prosíme všechny návštěvníky, aby netahali maskoty za ocas! 


Maskoti se během dne objeví v náhodných časech, obvykle na 15–30 minut.



Soutěžte!

 

Na každé akci máme v programu mini soutěže. Jde o krátké improvizované hry, za které můžete dostat odměnu. Většinou stihneme duely v puzzle, poznáváme falešné karty anebo trénujeme znalosti o pokémonech.